Polityka Prywatności

Polityka prywatności
Informacje o przetwarzaniu danych osobowych zgodne z RODO
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2  Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób
fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (określane dalej jako „RODO”) informujemy, że:

1. Administratorem danych osobowych jest.
2. Administrator danych powołał Inspektora Ochrony Danych, e-mail: biuropozyczki24h@gmail.com
3. Dane osobowe będą przetwarzane w celu:

A. wynikającym z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez Administratora. Dane w tych celach przetwarzane będą na podstawie art. 6
ust. 1 lit. f) RODO. Ta podstawa przetwarzania obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi Pozyczamy24h.pl, dokonanie pomiarów
statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usłudze) jak również
prowadzenie marketingu i promocji własnych produktów i usług Administratora.
B. zawarcia lub wykonania umowy, której jesteś stroną na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO. Umowa to, w naszym przypadku, regulamin usługi
Pozyczamy24h.pl. Jeśli zatem w przypadku, gdy zakładasz u nas konto użytkownika, to umowa o dostarczenie tego konta upoważnia nas do przetwarzania danych
niezbędnych do jego zapewnienia. Bez tej możliwości nie bylibyśmy w stanie zapewnić Ci usługi, a Ty nie mógłbyś z niej korzystać.
C. po wyrażeniu odrębnej zgody, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO dane mogą być przetwarzane również w celu przesyłania informacji
tekstowych drogą elektroniczną w celu marketingu bezpośredniego, w tym promocji naszych treści  – w związku z art. 10 ust. 2 Ustawy z dnia 18 lipca
2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną.

4. W przypadku konieczności dostarczenia naszych usług dane osobowe mogą być udostępniane operatorom mailingowym w celu realizacji newslettera.

5. Na naszych stronach internetowych używamy technologii, takich jak pliki cookie i podobnych służących do zbierania i przetwarzania danych
eksploatacyjnych w celu personalizowania udostępnianych treści oraz analizowania ruchu na naszych stronach przez naszych partnerów (Google).

6. Dane osobowe przetwarzane w celach marketingowych objętych oświadczeniem zgody będą przetwarzane do czasu odwołania zgody.

7. Osoba, której dane dotyczą ma prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia
przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z
prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

8. W przypadku stwierdzenia, że przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy RODO, osoba której dane dotyczą ma prawo wnieść skargę do Prezesa
Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

9. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednak podanie oznaczonych danych osobowych jest warunkiem realizacji usługi Pozyczamy24h.pl.

10. Dane osobowe będą przetwarzane także w sposób zautomatyzowany w formie profilowania na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO. Konsekwencją
profilowania będzie analiza lub przewidywanie preferencji zakupowych w ramach marketingu własnych produktów.

Dane pozyskane automatycznie w Serwisie

Podczas korzystania przez Ciebie z Serwisu zbieramy i gromadzimy informacje takie jak: Twój adres IP, adres URL żądania, nazwa domeny, identyfikator urządzenia, typ przeglądarki, język przeglądarki, liczba kliknięć, ilość czasu spędzonego na poszczególnych stronach, data i godzina korzystania z Serwisu, typ i wersja systemu operacyjnego, rozdzielczość ekranu, dane zbierane w dziennikach serwera a także inne podobne informacje.

Facebook